Ekstraordinær generalforsamling 8. maj 2023

Ekstraordinær generalforsamling afholdes mandag den 08.05.2023 kl. 19:30 på Nordmarksvej 45, 4040 Jyllinge (ved gyngerne øst for havnen/ELINDCO). Se kort nedenfor.

Dokumenter

Foreningslivet lider generelt i Danmark, men bestyrelsen håber at vi kan finde en kasserer/administrator og et bestyrelsesmedlem på denne ekstraordinære generalforsamling. Hvis ikke, vil det bekoste foreningen ca. 35.000,- kr. pr. år, hvorfor det måske ender med yderligere kontingentforhøjelser.   Til den, som skulle overveje at opstille som kasserer indebærer posten:

  • Inddragelse af kontingent for 188 medlemmer. Dette er tilmeldt betalingsservice (PBS), og inddrives automatisk, men det kræver at man følger op

  • Holde øje med netbanken

  • Afstemme regnskab

  • Lægge betalinger til godkendelse (alle betalinger skal godkendes af mindst to fra bestyrelsen)

Al kommunikation til banken, ejendomsmæglere, andre foreninger, rykkere og lign. vil blive varetaget af formanden. Der vil blive givet grundig oplæring af tidligere kasserer, som har sat vores udgifter i system via et årshjul samt regneark.

Ønsker man at opstille, men har ikke mulighed for at deltage på dagen, da kontakt venligst formanden på formand@raadalsgaard1.dk 

Kort over hvor vi mødes til den ekstraordinære generalforsamling:

google-site-verification=ld1vKILIFTKNeeRfm4QGIwO2gvW8TjFe1QgdfRx05dc